Apr 20th, 2007

I re-installed the Video Archive so it is back up and properly working again. All of the file information is gone and it will definitely take time before I get it all up again because it means totally starting from scratch… But atleast you can now view all of the 146 videos. All user accounts are also gone so please re-register. Sorry for the inconvenience!

For all of those who have been asking, the Gallery, Video Archive and Forum are not connected so you need separate accounts for each.

Last but not least, I’ve added two promos for tomorrow’s Saturday Night Live. Don’t forget to tune in for Scarlett’s episode at 11.30/10.30 C on NBC. It is a brand new episode and not a rerun from 2006 and it should be fun! :smile:

• Posted by Riikka
• Filed In: Media Alerts,Video Archive5 Comments




econchino

great job on getting the video section up and running again. your the best riikka

Posted on April 20, 2007


eme

i downloaded those two vids of snl but they’re audio clips :(

Posted on April 20, 2007


Riikka

eme – They work just fine for me. It must be a codec related error. They’re avi files.

Posted on April 20, 2007


Eme, try downloading DivX it usually fixes the problem (.avi file with no audio) if that doesn’t do it it is your PC

Sucks you had to reinstall the video archive, but you’re the best Riikka thanks for all the work!

Posted on April 20, 2007


Marcos

I have the same problem (only the sound plays in manny players) broken file? But with the VLC player its works fine! Look for it.at “www.videolan.org/vlc”

Posted on April 21, 2007



Please note that all comments must be approved before being displayed. There is no need to resubmit your comment if it isn't shown immediately, once it has been checked and approved it will appear. Please keep comments appropriate and on topic.